BETA Versie DE ONAFHANKELIJKE VERGELIJKINGSSITE
VOOR BEDRIJFSFINANCIERINGEN

Privacy Statement

Voor het maken van een vergelijking op onze website ontkomt men er niet aan om bedrijfsgevoelige gegevens in te vullen. Wij begrijpen dat u daar moeite mee kunt hebben. We leggen u graag uit waar we de gegevens voor nodig hebben en hoe we ermee omgaan.

Gebruik van onze site

Fundingmatcher.nl waarborgt uw privacy en de gevoelige informatie van uw bedrijf zoveel mogelijk. Wij zijn dan ook trots om te kunnen vermelden dat wij uw gedrag niet monitoren en geen gebruik maken van cookies.

Vergelijkende test uitvoeren

Wanneer u een vergelijkende test uitvoert dient u gegevens van uw onderneming in te voeren. Wij streven er naar om in deze fase van uw aanvraag uw privacy zoveel mogelijk te waarborgen. Ons systeem is daarom op de volgende manier opgebouwd:
  • U hoeft voor een test alleen genormaliseerde cijfers in te vullen. Wij kunnen aan de hand van uw ingevulde gegevens nimmer achterhalen over welke onderneming het gaat.
  • Wij vragen alleen op het hoogste niveau naar de branche waarin u actief bent. Dus ook wanneer u het enige bedrijf in uw gespecialiseerde branche bent, kunnen wij niet achterhalen over wie het gaat.
  • Uw ingevulde gegevens worden niet opgeslagen op onze server. Onze server slaat slechts tijdelijk uw match-percentages op in combinatie met de verschillende financiers. Bij een volgende test (eventueel door een andere) zijn ook deze matchpercentages weer verdwenen van onze server.
  • Wij geven resultaten direct na uitvoering van de test weer. U hoeft dus niet eerst contactgegevens achter te laten voordat u de resultaten krijgt.

Financiering aanvragen

Voor de aanvraag van uw financiering dient u een aantal documenten te uploaden. Ook daarbij zullen wij te allen tijden uw privacy (en uw eventueel bedrijfsgevoelige informatie) beschermen. Dit doen wij als volgt:
  • Ons script stuurt uw documenten direct door naar ons emailadres en slaat deze niet op een andere online server
  • Wij sturen uw informatie alleen door naar de financier waar u de financiering aan wil vragen. De financiers op onze site staan allen onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en zijn daardoor ook verplicht vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Vragen over de Privacy

Indien u vragen heeft over de bescherming van uw privacy op Fundingmatcher.nl, dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier of via info@fundingmatcher.nl.

Copyright: Fundingmatcher.nl

Sitemap

Home

De Test

Financiers

 Banken
  ABN AMRO
  ASN Bank
  Deutsche Bank
  ING Bank
  Rabobank
  SNS Bank
  Triodos Bank
 Crowdfunding
  Capital Circle
  Collin Crowdfund
  Crowd About Now
  Funding Circle
  Geldvoorelkaar
  Kapitaal op maat


 Overige Financiers
  Fundiq

  NEOS
  NPEX
  Qredits

Support
 Bedrijfsplan
 Financiële modellering
Overons
 Hoe werkt het?
 Kind van de tijd
 Dienstverlening

Contact