BETA Versie DE ONAFHANKELIJKE VERGELIJKINGSSITE
VOOR BEDRIJFSFINANCIERINGEN

Hoe werkt het

Fundingmatcher.nl heeft zichzelf ten doel gesteld orde te scheppen in de onoverzichtelijke wereld van de alternatieve financiering voor bedrijven. Dit gebeurt door de financieringsmogelijkheden te vergelijken met de wensen van een ondernemer en de eigenschappen van zijn of haar bedrijf.

De match tussen financier en ondernemer

Om te beginnen gaat Fundingmatcher.nl analyseren of uw onderneming in aanmerking komt voor een financieringsproduct van één of meerdere van de aanbieders. Dit wordt gedaan door een algoritme dat een groot aantal variabelen analyseert en met elkaar vergelijkt. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen variabelen die er voor zorgen dat de u beter of slechter bij een financier past, maar ook door variabelen die als zogenaamde 'dealbreaker' werken. Voldoet uw bedrijf hier niet aan, dan is de match automatisch 0%.

De financieringskosten

Van alle financiers die een redelijke match kennen met uw onderneming wordt geanalyseerd wat de kosten van uw lening zullen zijn over de gehele looptijd. Hierbij wordt niet alleen rekening gehouden met de rente lasten, maar ook met de eenmalige transactiekosten of jaarlijkse handlingfees welke door de financier in rekening gebracht worden. Zo kunt u een eerlijk vergelijk maken tussen de diverse aanbieders van bedrijfsfinancieringen.
Copyright: Fundingmatcher.nl

Sitemap

Home

De Test

Financiers

 Banken
  ABN AMRO
  ASN Bank
  Deutsche Bank
  ING Bank
  Rabobank
  SNS Bank
  Triodos Bank
 Crowdfunding
  Capital Circle
  Collin Crowdfund
  Crowd About Now
  Funding Circle
  Geldvoorelkaar
  Kapitaal op maat


 Overige Financiers
  Fundiq

  NEOS
  NPEX
  Qredits

Support
 Bedrijfsplan
 Financiële modellering
Overons
 Hoe werkt het?
 Kind van de tijd
 Dienstverlening

Contact